woensdag 8 mei 2013

Blizzard kiest niet voor rollback na misbruik auction house Diablo 3

Blizzard kiest niet voor rollback na misbruik auction house Diablo 3
05/08/2013
Door een glitch in de laatste update van Diablo III was het voor sommige spelers mogelijk om goud in het spel te dupliceren. Blizzard besloot het auction house offline te halen, maar koos niet voor een volledige rollback, waardoor misbruikers hun goud voorlopig kunnen houden.
AMD richt zich met nieuw Radeon-geheugen op gamers
05/08/2013
AMD heeft een een nieuwe serie werkgeheugen geïntroduceerd die gericht is op gamers. De geheugenreepjes zijn volgens AMD ontworpen voor een zo laag mogelijke latency en krijgen de naam Radeon RG2133 mee.
Gerucht: AMD's gpu-lijn 'Volcanic Islands' krijgt ook seriële processorcores
05/08/2013
Volgens geruchten werkt AMD aan zijn komende gpu-generatie onder de naam Volcanic Islands, waarbij de verschillende chips codenamen met betrekking tot de eilanden in de 'Ring van Vuur' in de Grote Oceaan krijgen. De chips zouden naast parallelle ook seriële processorcores krijgen.
EU gaat importheffingen opleggen aan Chinese fabrikanten zonnepanelen
05/08/2013
De Europese Commissie heeft ingestemd met een voorstel om importheffingen op te leggen aan Chinese fabrikanten van zonnepanelen. Hiermee wil de EU het 'dumpen' van zonnepanelen tegengaan: Chinese fabrikanten zouden de panelen onder de kostprijs verkopen.

mobiel inleveren toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten