vrijdag 24 mei 2013

Nederlandse tak Free Record Shop is failliet

Nederlandse tak Free Record Shop is failliet
05/24/2013
De Nederlandse divisie van de Free Record Shop vraagt faillissement aan. Of de winkels verdwijnen, is nog niet duidelijk; er wordt bekeken of een doorstart mogelijk is. De Belgische Free Record Shop en FRS-dochter Game Mania zijn niet getroffen.
Gigabyte kondigt Brix-mini-pc officieel aan
05/24/2013
Fabrikant Gigabyte heeft officieel aangekondigd de mini-pc Brix op de markt te gaan brengen. De barebone-mini-pc van ongeveer tien bij elf centimeter en met een aluminium frame wordt geleverd inclusief cpu. De koper moet nog wel zelf het werkgeheugen en een msata-ssd toevoegen.
Ubuntu toont nieuwe visuele effecten Ubuntu Mobile
05/24/2013
De ontwerpers van Ubuntu Mobile tonen in een video enkele visuele effecten waarover het besturingssysteem voor smartphones gaat beschikken. Zo wordt het wisselen tussen apps in een gelaagde structuur weergegeven, op een manier die is geïnspireerd door papier.
Kaartendienst Nokia krijgt ondersteuning Nederlands openbaar vervoer
05/24/2013
Nokia heeft gegevens van het Nederlandse openbaar vervoer toegevoegd aan zijn kaartendienst Here. Gebruikers kunnen nu met Here Transit onder andere de vertrek- en aankomsttijden van bus, trein en metro bekijken van vrijwel alle grote vervoerders in Nederland.

telefoontje verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten