vrijdag 17 mei 2013

Truc laat gebruikers gratis streaming-muziek downloaden van iTunes

Truc laat gebruikers gratis streaming-muziek downloaden van iTunes
05/17/2013
Het blijkt mogelijk te zijn om muziek gratis uit de iTunes-winkel te downloaden omdat Apple onbeveiligde streams aanbiedt. Via een speciale url kunnen gebruikers een bestand dat exclusief bedoeld is voor streaming downloaden. Eerder had Spotify een vergelijkbaar lek.
Razer brengt modbare Arcade-joystick voor Xbox 360 uit
05/17/2013
Technologiefabrikant Razer heeft de Atrox Arcade Stick uitgebracht. De fabrikant stimuleert het modden van de joystick en heeft ervoor gezorgd dat de high-end gameaccessoire eenvoudig, met een druk op de knop, te openen is.
Olympus stopt met goedkope camera's
05/17/2013
Olympus stopt met het maken van goedkope camera's. Door de concurrentie van smartphones met steeds betere fotografische mogelijkheden ziet het Japanse bedrijf zich genoodzaakt te stoppen met zijn V-serie camera's, die voor minder dan 200 euro worden verkocht.
Nieuwe Intel-ceo wil beter presteren op markt voor mobiele chips
05/17/2013
Intel gaat zijn best doen om actiever te worden op de markt voor mobiele chips. Op die markt heeft Intel het vrijwel volledig afgelegd tegen ARM, waarvan de chips in bijna alle tablets en telefoons zijn te vinden. De nieuwe ceo van Intel legt zich daar echter niet bij neer.

telefoontje verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten