donderdag 16 mei 2013

Nieuwe devtool Android Studio toont layouts op meerdere schermformaten

Nieuwe devtool Android Studio toont layouts op meerdere schermformaten
05/15/2013
Google heeft op zijn I/O-ontwikkelaarsconferentie een aantal nieuwe tools voor developers aangekondigd, waaronder Android Studio. Deze developeromgeving voor Android-applicaties biedt onder andere live previews, ook op meerdere schermformaten.
Google gaat Galaxy S4 met stock-Android verkopen
05/15/2013
Google heeft aangekondigd dat het bedrijf een speciale versie van de Galaxy S4 gaat verkopen die op stock Android draait en dus niet voorzien is van Samsungs TouchWiz-schil. Deze variant zal door Google voorzien worden van updates.
Muziekstreamingdienst Google kost 10 dollar per maand
05/15/2013
Google heeft aangekondigd dat zijn muziekdienst Google Music een streamingmogelijkheid krijgt. Voorheen konden gebruikers uitsluitend muziek kopen, of hun eigen muziek uploaden en vervolgens streamen. Met All Access gaat Google de concurrentie aan met Spotify en Rdio.
Google bevestigt gamedienst voor zowel Android als iOS
05/15/2013
Google heeft op de I/O-keynote de Google Play game services aangekondigd. Via de api's kunnen games in de cloud worden opgeslagen. Ook biedt de api een netwerktoolkit waarmee multiplayergames gebouwd kunnen worden. Opvallend is dat de api's ook op iOS zullen werken.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten