zaterdag 4 mei 2013

Garantie telefoons mag niet vervallen bij root of jailbreak

Garantie telefoons mag niet vervallen bij root of jailbreak
05/03/2013
De garantie op een telefoon mag niet vervallen als een gebruiker zijn telefoon root of jailbreakt. Dat zeggen juristen. Nu valt nog op te maken uit de voorwaarden van retailers dat de garantie vervalt als de software wordt aangepast.
Acer kondigt Surface Pro-concurrent van 599 euro aan
05/03/2013
Acer heeft tijdens een evenement in New York een nieuwe ultrabook aan zijn assortiment toegevoegd. Het gaat om een convertible ultrabook, die net als bijvoorbeeld de Surface Pro van Microsoft over een tablet- en toetsenborddeel beschikt.
Spark Core moet 'alles' van wifi kunnen voorzien
05/03/2013
Het bedrijfje Spark Devices is een Kickstarter-project gestart om het 'Spark Core board' te gaan produceren. Het kleine moederbordje bevat een Arduino-chip en een wifi-chip, die zelfgebouwde hardware makkelijk van een draadloze netwerkverbinding kan voorzien.
Onderzoekers hacken bedrijven na simpelweg binnenlopen
05/03/2013
De fysieke beveiliging van bedrijven hapert, waardoor de digitale veiligheid in het geding is, blijkt uit onderzoek van het Nederlandse beveiligingsbedrijf LBVD. Op verzoek van negentien bedrijven probeerde LBVD fysiek binnen te dringen en een router in het netwerk te pluggen.

mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten