zondag 12 mei 2013

Chrome en YouTube gaan VP9-videocodec vanaf 17 juni ondersteunen

Chrome en YouTube gaan VP9-videocodec vanaf 17 juni ondersteunen
05/11/2013
Google is bezig de ontwikkeling van de VP9-videocodec af te ronden en op 17 juni zal er een codefreeze plaatsvinden. Vanaf die datum kan Chrome de codec ondersteunen en ook YouTube zal met VP9 gaan werken, zo maakt Google bekend.
Filmstudio wil schadevergoeding van miljoen dollar van FileServe
05/11/2013
Het productiebedrijf van een onafhankelijk uitgebrachte film eist een schadevergoeding van een miljoen dollar van filelockerdienst FileServe, omdat het inbreuk op auteursrecht zou maken, geld zou verdienen met toegang tot beschermde content en niet reageert op verzoeken tot verwijdering.
Een op de drie luchtreizigers schakelt elektronica per ongeluk niet uit
05/10/2013
Dertig procent van de vliegtuigpassagiers heeft wel eens een elektronisch apparaat aan laten staan tijdens de vlucht, blijkt uit een Amerikaans onderzoek. In het grootste deel van de gevallen ging het daarbij om een smartphone.
Vier op de tien wereldburgers hebben toegang tot internet
05/10/2013
Iets minder dan vier op de tien wereldburgers hebben toegang tot internet, blijkt uit een rapport van de Verenigde Naties. Vooral in Europa hebben veel mensen toegang; in ontwikkelingslanden ligt dat aantal zoals verwacht een stuk lager, vooral bij vrouwen.

telefoon toestel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten