dinsdag 7 mei 2013

Asus heeft plannen voor Chromebooks en goedkope Windows 8-tablets

Asus heeft plannen voor Chromebooks en goedkope Windows 8-tablets
05/07/2013
Asus kijkt naar mogelijkheden om goedkope, kleine tablets met Windows 8 uit te brengen, zo heeft de ceo van het bedrijf gezegd. Daarnaast heeft Asus ook plannen om nog dit jaar een Chromebook op de markt te brengen, al werden er geen details over producten gegeven.
VS: aanvallen vanuit China zijn te herleiden naar overheid
05/07/2013
Aanvallen die vanuit China op computersystemen wereldwijd zijn uitgevoerd, zijn waarschijnlijk rechtstreeks te herleiden naar de Chinese overheid en het Chinese leger. Dat schrijft het Pentagon, het Amerikaanse ministerie van defensie, in een rapport.
Adobe kondigt eigen tekenhardware voor tablets aan
05/07/2013
Adobe heeft accessoires voor tablets aangekondigd waarmee gebruikers kunnen tekenen. Er moet een stylus uitkomen die naast drukgevoeligheid beschikt over eigen opslaggeheugen en de mogelijkheid om te verbinden met de cloud van Adobe. Er komt ook een soort digitale lineaal.
Gerucht: Samsung werkt aan cameratelefoon
05/07/2013
Samsung werkt volgens een nieuw gerucht aan een variant op de onaangekondigde Galaxy S4 Mini met een geavanceerde camera. De telefoon zou een middenklasser worden, net als de kleinere variant van de S4, en een 16MP-camera meekrijgen.

mobiele telefoon verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten