vrijdag 17 mei 2013

EA werkt aan moba-game Dawngate

EA werkt aan moba-game Dawngate
05/17/2013
Een officiële aankondiging is er nog niet, maar ontwikkelaar Waystone Games heeft een website geopend voor Dawngate, een moba-game die door Electronic Arts op de markt zal worden gebracht. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor deelname aan een bètatest.
Brein overweegt aangifte om naw-gegevens FTD World-beheerder te verkrijgen
05/17/2013
Stichting Brein overweegt aangifte te doen om alsnog de persoonsgegevens van de beheerder van usenet-indexer FTD World te verkrijgen, maar schat zijn kansen bij voorbaat negatief in. De Amsterdamse rechter oordeelde dat ING die gegevens niet hoeft te overhandigen.
IDC: Windows Phone heeft groter marktaandeel dan BlackBerry
05/17/2013
Volgens marktonderzoeksbureau IDC heeft Windows Phone inmiddels een groter marktaandeel dan BlackBerry. Daardoor is het Microsoft-OS wat marktaandeel betreft het derde besturingssysteem, na Android en iOS. Het absolute marktaandeel van Windows Phone blijft echter klein.
Gerucht: Yahoo wil Tumblr overnemen
05/17/2013
Yahoo wil een jonger publiek aantrekken en heeft volgens bronnen plannen om microblog- en netwerksite Tumblr over te nemen. Gesprekken over een eventuele samenwerking of overname zouden al aan de gang zijn, maar tot een overeenkomst is het nog niet gekomen.

mobiele telefoon verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten