zaterdag 11 mei 2013

Miljardair Carl Icahn wil Dell kopen

Miljardair Carl Icahn wil Dell kopen
05/10/2013
Miljardair Carl Icahn is van plan om samen met een hedgefund een rivaliserend bod uit te brengen op computerfabrikant en ict-dienstverlener Dell. Daarmee willen ze voorkomen dat het bedrijf van de beurs wordt gehaald door een consortium onder leiding van oprichter en ceo Michael Dell.
Gebruikers brengen nauwelijks tijd door op Google+
05/10/2013
Gebruikers van Googles sociale netwerk brengen er nauwelijks tijd door. Per maand zijn ze er gemiddeld 6 minuten en 47 seconden actief. Ter vergelijking: bij Facebook is dat 6 uur en 44 minuten. Tegelijkertijd neemt het bezoek aan Facebook af, en dat aan Google+ toe.
Nvidia verkoopt meer gpu's maar minder Tegra-chips
05/10/2013
Chipbedrijf Nvidia heeft het afgelopen kwartaal geleden meer gpu's verkocht vergeleken met een jaar eerder, maar zag de inkomsten uit de verkopen van Tegra-chips flink teruglopen. Het bedrijf hoopt dat de aanstaande introductie van zijn Tegra 4-chip het roer zal omgooien.
Google gaat two-factor-authenticatie verplichten
05/10/2013
Google wil alle gebruikers verplichten om two-factor-authenticatie te gebruiken, als onderdeel van een strategie om de beveiliging te verbeteren. Nu is dat nog optioneel. Wanneer de wijziging moet ingaan, is op dit moment nog niet bekend.

mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten