zaterdag 11 mei 2013

Cpu's en moederborden Intels Haswell staan al te koop in China

Cpu's en moederborden Intels Haswell staan al te koop in China
05/11/2013
In China worden al processors van Intels nieuwe Haswell-generatie te koop aangeboden en ook Z87-moederborden voor de chips zijn inmiddels te bestellen. Uit afbeeldingen van het aanbod valt op te maken dat de processors in doosjes met nieuwe box-art geleverd worden.
'Apple gaat garantie- en reparatie-beleid flink aanpassen'
05/11/2013
Apple gaat in de herfst zijn garantie- en reparatie-beleid flink op de schop nemen in een poging het aantrekkelijker voor de consument te maken, bericht AppleInsider. Zo zou AppleCare een abonnementssysteem worden dat aan alle Apple-producten van de klant gekoppeld wordt.
Panasonic lijdt fors verlies door dalende vraag naar consumentenelektronica
05/10/2013
Elektronicaproducent Panasonic heeft het boekjaar afgesloten met een verlies van 750 miljard yen, ongeveer 5,7 miljard euro. Het bedrijf kampt met dalende verkoopcijfers en de forse kosten voor zijn herstructurering. Het komende jaar verwacht het bedrijf weer winst te gaan maken.
Belastingdienst- en Douane-sites kampen met ddos-aanval
05/10/2013
De websites van de Belastingdienst, Belastingdienst/Toeslagen en de Douane kampen met verminderde bereikbaarheid door een ddos-aanval. Dat laat de Belastingdienst in een mededeling weten. De aanval begon donderdagavond.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten