dinsdag 14 mei 2013

'Toename iDeal-transacties in april ondanks golf van ddos-aanvallen'

'Toename iDeal-transacties in april ondanks golf van ddos-aanvallen'
05/13/2013
Betalingsverwerker Currence zegt dat er in de afgelopen maand april bijna 19 procent meer iDeal-transacties zijn uitgevoerd dan dezelfde maand een jaar geleden. Hierdoor lijkt de golf van ddos-aanvallen een niet al te grote invloed hebben gehad op het online betalingssysteem.
Google komt met aanbevelingsdienst via Google+
05/13/2013
Google heeft een nieuwe content recommendation service beschikbaar gesteld waarbij sitebeheerders aan gebruikers suggesties voor andere content kunnen aanreiken, onder andere op basis van het gedrag van andere Google+-gebruikers.
MMD voorziet Philips-monitor van usb-videokoppeling voor laptops
05/13/2013
MMD heeft onder de Philips-merknaam een 23-monitor uitgebracht waarop een laptop beeld kan aanleveren via uitsluitend een usb-kabel. Hierdoor krijgt de laptopgebruiker volgens de fabrikant niet alleen meer desktopruimte, maar ook toegang tot extra usb-aansluitingen.
Basisscholen moeten aandacht besteden aan technologie
05/13/2013
Basisscholen moeten meer aandacht besteden aan wetenschap en technologie. Dat is een van de afspraken uit het Techniekpact, dat het kabinet sluit met onder meer werkgevers en dat moet voorkomen dat er een tekort aan technisch personeel ontstaat.

mobiel verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten