zaterdag 4 mei 2013

Culthit Eternal Darkness krijgt spiritueel vervolg via crowdfunding

Culthit Eternal Darkness krijgt spiritueel vervolg via crowdfunding
05/04/2013
De voormalige ceo van Silicon Knights wil met behulp van een crowdfundingactie een spirituele opvolger op Eternal Darkness maken. Omdat Nintendo de rechten op de merknaam Eternal Darkness heeft, gaat het om een spirituele opvolger, met de naam Shadow of the Eternals.
Ontwikkelaar bouwt eigen variant op Google Glass
05/04/2013
Een Australische ontwikkelaar heeft zijn eigen variant op Google Glass gebouwd. Het apparaat leunt nu nog op een Nokia N9, maar de ontwikkelaar hoopt uiteindelijk een Raspberry Pi te kunnen gebruiken om het apparaat aan te drijven.
Maker beruchte SpyEye-trojan is uitgeleverd aan VS
05/04/2013
Een 24-jarige man uit Algerije, die ervan wordt verdacht te hebben geholpen bij de ontwikkeling van de SpyEye-trojan, is uitgeleverd aan de Verenigde Staten. De SpyEye-trojan wordt veel gebruikt om logingegevens te stelen, bijvoorbeeld van bank-accounts.
Student maakt volledig functionerend wapen met 3d-printer
05/04/2013
Een student uit Texas heeft een pistool ontworpen dat volledig met een 3d-printer kan worden gefabriceerd, op een slagpin na. Het is voor het eerst dat een wapen bijna volledig met een 3d-printer is gefabriceerd. De student wil de gebruikte cad-files vrijgeven.

mobiel inleveren telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten