donderdag 9 mei 2013

Sony werkt aan high-end Firefox OS-smartphone

Sony werkt aan high-end Firefox OS-smartphone
05/09/2013
Mozilla heeft aangekondigd dat het mobiele besturingssysteem Firefox OS ook op toestellen in het hogere segment zal verschijnen. Volgens de ontwikkelaar zal Sony als eerste bedrijf met een high-end smartphone komen die Firefox OS draait.
Oprichter Huawei ontkent betrokkenheid bij spionage
05/09/2013
De oprichter en ceo van de Chinese telecomgigant Huawei ontkent dat zijn bedrijf iets te maken heeft met spionage. Dat zei Ren Zhengfei in het eerste interview dat hij ooit heeft gegeven. In Canada, de Verenigde Staten en Australië wordt Huawei beschuldigd van spionage.
Codemasters zet ontwikkeling F1 Online: The Game stop
05/09/2013
Codemasters heeft op de officiële website van het online-racespel F1 Online:The Game aangekondigd dat het de ontwikkeling heeft stopgezet. Volgens de uitgever wist het spel tijdens de open betatest niet genoeg spelers te trekken om winstgevend te zijn.
'Wapen uit 3d-printer kan gevaar voor gebruiker zijn'
05/09/2013
Experts waarschuwen voor het gebruik van verkeerde materialen bij het printen van een wapen. De meeste 3d-printers gebruiken plastic dat niet geschikt zijn voor de hoge druk waar een wapen mee te maken krijgt. Onlangs werd een volledig functionerend wapen met een 3d-printer geproduceerd.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten