maandag 27 mei 2013

Gespiegelde lichtbundel vergroot transportbereik en snelheid van glasvezel

Gespiegelde lichtbundel vergroot transportbereik en snelheid van glasvezel
05/27/2013
Wetenschappers verbonden aan het Amerikaanse Bell Laboratories hebben een technologie ontwikkeld waarbij door het toepassen van een tweede gespiegelde lichtbundel het bereik van een glasvezelverbinding fors kan worden vergroot. Ook de snelheden zouden hoger kunnen worden.
'Foxconn wil eigen accessoires op de markt gaan brengen'
05/27/2013
Foxconn wil accessoires gaan produceren en verkopen voor de hardware die het in opdracht van bedrijven als Apple en Nokia maakt. Op die manier wil de original equipment manufacturer minder afhankelijk zijn van met name Apple, de grootste opdrachtgever van Foxconn.
Duitse spoorwegmaatschappij wil drones inzetten tegen graffitispuiters
05/27/2013
Deutsche Bahn is van plan om kleine drones te gaan testen om die in te zetten in de strijd tegen graffiti. Het Duitse spoorwegbedrijf is jaarlijks 7,6 miljoen euro kwijt aan het verwijderen van de graffiti en denkt met drones iets aan het probleem te kunnen doen.
Fedora brengt geoptimaliseerde Pidora 18-editie uit voor Raspberry Pi
05/27/2013
Fedora heeft een speciale release van Fedora 18 uitgebracht die op de Raspberry Pi kan draaien. De versie, ook bekend als een 'Remix', wordt Pidora 18 genoemd en is volgens de ontwikkelaars geoptimaliseerd voor de ARMv6-architectuur van de gebruikte cpu in de goedkope minicomputer.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten