maandag 22 april 2013

Accu-fix van Boeing voor Dreamliner krijgt goedkeuring

Accu-fix van Boeing voor Dreamliner krijgt goedkeuring
04/20/2013
De Federal Aviation Administration, de Amerikaanse toezichthouder op de luchtvaardigheid, heeft de aanpassingen goedgekeurd die Boeing heeft doorgevoerd aan het accusysteem van de Dreamliner. Hierdoor mogen de Boeing 787 Dreamliners vermoedelijk weer snel vliegen.
Apple slaat Siri-gegevens twee jaar op
04/20/2013
Apple heeft laten weten dat het gebruikersdata van zijn Siri-spraakbesturingsdienst voor de iPhone maximaal twee jaar opslaat. Het bedrijf reageert daarmee op bezorgde geluiden vanuit een Amerikaanse burgerrechtenorganisatie.
AMD vestigt hoop op Windows 8 voor chipverkoop
04/19/2013
AMD vestigt zijn hoop op onder andere Windows 8 om het verlies van het bedrijf om te buigen in winst. AMD heeft in afgelopen maanden een verlies geleden van 146 miljoen dollar. Het bedrijf ziet dalende omzet uit apu's. De levering van gpu's voor desktops en workstations bleef op peil.
Deel KPN-klanten kampt met storing mobiel internet - update
04/19/2013
KPN kampt met een storing waardoor een onbekend deel van zijn klanten geen gebruik kan maken van mobiel internet. De storing heeft ook effect op klanten van andere providers die op het netwerk van KPN opereren, zoals Hi, Telfort en Simyo.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten