donderdag 4 april 2013

Telenet blokkeert livestream voor geroote Android-toestellen

Telenet blokkeert livestream voor geroote Android-toestellen
04/04/2013
Telenet heeft het onmogelijk gemaakt voor gebruikers die hun Android-toestel van roottoegang hebben voorzien om live tv te kijken. De provider heeft nog geen verklaring gegeven voor de blokkade, die werd ingesteld bij een recente update van de bijbehorende app.
Anonymous hackt accounts Noord-Korea op sociale media
04/04/2013
Anonymous heeft de Twitter- en Flickr-accounts van de Noord-Koreaanse overheid gehackt en daarop berichten en afbeeldingen geplaatst. Ook beweren de hackers verschillende websites te hebben gehackt en zouden ze toegang hebben tot het intranet van het geïsoleerde land.
Overheid: straling 4g ver onder de norm
04/04/2013
Volgens de Nederlandse overheid zorgt de uitrol van 4g-netwerken in Nederland er niet voor dat bestaande stralingsnormen worden overschreden. Dat blijkt uit tests die met een in werking zijnde 4g-mast zijn uitgevoerd.
Facebook kondigt eigen Android-skin aan
04/04/2013
Facebook heeft tijdens een media-evenement een eigen interface voor het Android-OS aangekondigd. De skin, die de naam Home draagt, modificeert onder andere het homescreen en het lockscreen. HTC komt met een smartphone waarbij Home standaard wordt meegeleverd.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten