donderdag 4 april 2013

Skype en Dropbox dichten lek dat toegang tot Facebook-accounts gaf

Skype en Dropbox dichten lek dat toegang tot Facebook-accounts gaf
04/04/2013
De white-hat-hacker Nir Goldshlager heeft een methode ontwikkeld om via Skype en Dropbox toegang te krijgen tot elk Facebook-account dat met een van beide diensten gekoppeld is. Skype en Dropbox hebben de gaten ondertussen gedicht.
Bethesda bevestigt reboot Doom 4 bij id Software
04/04/2013
Bij id Software wordt sinds 2007 aan Doom 4 gewerkt. Het team dat aan de shooter werkt moest eind 2011 echter helemaal opnieuw beginnen omdat uitgever Bethesda niet tevreden was. Sindsdien werkt iedereen bij id aan de shooter. Rage 2 is ervoor op de lange baan geschoven.
UPC introduceert fair use policy - update
04/04/2013
UPC hanteert vanaf deze week een fair use policy. Klanten die meer dan vijf keer dan het gemiddelde verbruiken, kunnen een boete krijgen. De wijziging geldt in ieder geval voor nieuwe en gewijzigde abonnementen. Zolang het abonnement niet verlengd wordt, verandert er niets.
BlackBerry sluit BBM-muziekdienst op 2 juni
04/04/2013
BlackBerry heeft aangekondigd te zullen stoppen met zijn muziekdienst BlackBerry Music. Per 2 juni is de dienst, die werkt via het Messenger-netwerk, niet langer beschikbaar. BlackBerry heeft geen reden opgegeven voor het sluiten van de dienst.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten