zaterdag 13 april 2013

Gigabyte brengt mini-pc met aluminium behuizing en Core i7 uit

Gigabyte brengt mini-pc met aluminium behuizing en Core i7 uit
04/13/2013
Gigabyte komt binnenkort met de Brix. Met de mini-computer, die met met Intel Celeron- en Core-processors uitgerust zal kunnen worden, gaat de fabrikant de concurrentie aan met Intels Next Unit of Computing. De krachtigste versie van de Brix krijgt een mobiele Core i7.
Rechter: artiesten moeten EU-brede licenties uit kunnen geven
04/13/2013
Artiesten hoeven zich slechts bij één auteursrechtenorganisatie aan te sluiten om licentiegelden in de gehele Europese Unie te kunnen incasseren, zo heeft een Europese rechter besloten. Vooral voor online muziekdiensten is het maken van afspraken per land een doorn in het oog.
Mod maakt installatie Facebook Home op Nederlandse smartphones mogelijk
04/13/2013
Ontwikkelaar Paul O' Brien heeft een methode gevonden om het recent uitgebrachte Facebook Home te installeren op een groot aantal Android-apparaten, waaronder Nederlandse. De Android-skin van Facebook is officieel nog niet beschikbaar in Nederland.
Fabrikanten weigeren zich opnieuw achter universele smartphone-lader te scharen
04/13/2013
De meeste smartphonemakers weigeren zich achter een hernieuwing van de Europese overeenstemming over universele laders te scharen, waardoor de kans aanwezig is dat ze andere standaarden gaan gebruiken. Volgens Sony is de afgesproken techniek verouderd.

telefoontje verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten