maandag 22 april 2013

Facebook experimenteert met serveren van WebP-afbeeldingen

Facebook experimenteert met serveren van WebP-afbeeldingen
04/22/2013
Facebook is begonnen met het serveren van afbeeldingen in WebP-formaat aan browsers die het relatief nieuwe compressieformaat ondersteunen. De sociale-netwerksite wil zo dataverkeer besparen en zijn site versnellen, maar sommige gebruikers morren.
Nederlandse rechter verbiedt verkoop microfoononderdeel HTC One - update
04/22/2013
HTC mag in Nederland de One niet meer leveren met de microfoontechnologie van ST Microelectronics. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam bepaald. Nokia claimt eigenaar te zijn van de technologie. Het is onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de leveringen van de One.
Storage engine TokuDB voor MySQL krijgt opensource-licentie
04/22/2013
De firma Tokutek heeft TokuDB versie 7, een high performance storage engine voor MySQL en MariaDB, vrijgegeven onder een opensource-licentie. Tot nu toe was TokuDB, die flinke prestatiewinsten bij het opvragen van bepaalde queries zou opleveren, nog propriëtaire software.
Nvidia wil boordsystemen van auto's upgradeable maken
04/22/2013
Nvidia heeft een modulaire boordcomputer voor auto's ontwikkeld waarbij de eenheid vervangen kan worden voor een verbeterd exemplaar. Hierdoor moet een autobezitters meer mogelijkheden krijgen om de elektronica in het dashboard een upgrade te geven.

mobiele telefoon verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten