zaterdag 20 april 2013

Opslagdienst Space Monkey haalt Kickstarter-doel

Opslagdienst Space Monkey haalt Kickstarter-doel
04/20/2013
Space Monkey, de Amerikaanse start-up die 1TB cloudopslag voor 10 dollar per maand aan wil bieden, is op 17 april een kickstarter gestart om 100.00 dollar op te halen voor het project. Inmiddels is al het dubbele bedrag opgehaald.
Nokia verkocht bijna half miljard Symbian-telefoons
04/19/2013
Nokia heeft in de bijna twaalf jaar dat het Symbian-telefoons verkoopt bijna een half miljard toestellen met het platform verkocht. Dat blijkt uit een analyse van Tweakers. De Finse fabrikant verkocht de meeste telefoons toen er al iPhones en Android-telefoons in de winkel lagen.
Mobiele providers in de VS onder vuur om trage updates Android
04/19/2013
In de Verenigde Staten heeft de ACLU de vier grootste mobiele aanbieders beschuldigd van het voeren van 'misleidende bedrijfspraktijken'. Door de trage updates voor Android-telefoons zouden veel toestellen kwetsbaar zijn voor allang bekende beveiligingsproblemen.
Persona 4 Arena verschijnt in Europa
04/19/2013
De Engelse uitgever Zen United haalt Persona 4 Arena naar Europa. De fighting game verscheen bijna een jaar geleden in Japan voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Zen brengt hier een Limited Edition op de markt, met extra's als de soundtrack van de game op een cd.

toestel verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten