dinsdag 30 april 2013

Nokia wil investeren in cameratechnologie met meerdere lenzen

Nokia wil investeren in cameratechnologie met meerdere lenzen
04/30/2013
Nokia wil investeren in technologie waarmee camera-afbeeldingen worden gemaakt met meerdere lenzen. Het bedrijf mikt daarbij op Pelican Imaging, een bedrijf dat software heeft ontwikkeld om data van meerdere lenzen samen te voegen in één afbeelding.
Microsoft IllumiRoom is bedoeld voor nieuwe generatie consoles
04/30/2013
Vlak voordat Microsoft in Parijs een demonstratie gaat geven van IllumiRoom, heeft het bedrijf een video vrijgegeven waarin het laat weten dat de techniek bedoeld is voor een nieuwe generatie consoles. Daarmee doelt de fabrikant waarschijnlijk op de opvolger van de Xbox 360.
AMD kondigt unified memory access voor apu's aan
04/30/2013
AMD heeft aangekondigd apu's in de toekomst te gaan voorzien van unified memory access. De techniek, die AMD hUMA noemt, zorgt ervoor dat de cpu en de gpu in de apu tegelijk van hetzelfde geheugen gebruik kunnen maken. Dat zou de efficiëntie ten goede komen.
Watch Dogs verschijnt op 21 november
04/30/2013
Ubisoft maakt bekend dat Watch Dogs vanaf 21 november in de winkel ligt. De game verschijnt voor Windows, Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U. De openwereld-actiegame van de uitgever verschijnt tegelijk met de PlayStation 4 en komt waarschijnlijk ook uit voor de nieuwe Xbox.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten