zondag 7 april 2013

'Slimme' armband moet hulpverleners beschermen in conflictgebieden

'Slimme' armband moet hulpverleners beschermen in conflictgebieden
04/07/2013
Een burgerrechtenorganisatie heeft een 'slimme' armband laten ontwikkelen die hulpverleners moet beschermen. Met behulp van gps-signalen kan onder andere via sociale media alarm worden geslagen als het vermoeden bestaat dat een hulpverlener is ontvoerd.
Mozilla komt met online betaal-api voor Firefox OS
04/07/2013
Mozilla heeft de eerste versie van een api vrijgeven die het mogelijk moet maken om webapplicaties aan te schaffen op onder andere het Firefox OS-platform. De WebPayment-api is geheel open en moet online betalen via diverse methoden gemakkelijker maken.
Microsoft uit kritiek op Facebook Home
04/07/2013
Microsoft heeft zich negatief uitgelaten over de Android-skin Home die Facebook onlangs aankondigde. Volgens het bedrijf is het concept dat de sociale-netwerksite heeft verzonnen iets dat erg lijkt op wat Microsoft voor Windows Phone heeft ontwikkeld.
Hoster TransIP werkt samen met politie na ddos-aanvallen
04/07/2013
Hostingbedrijf TransIP heeft aan zijn klanten laten weten dat zijn dns-servers al twee weken lang onder vuur liggen van ddos-aanvallen. De hoster zegt de in intensiteit toenemende aanvallen te kunnen afslaan. Wel werkt het bedrijf samen met het Team High Tech Crime van de politie.

mobiel verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten