vrijdag 19 april 2013

'Android krijgt ondersteuning voor multiplayergaming'

'Android krijgt ondersteuning voor multiplayergaming'
04/19/2013
Google zou binnenkort een aantal nieuwe game-features voor Android uit willen brengen. Dat concludeert Android Police na een teardown van de Google Glass Companion-app. Daarin bleken zich nieuwe onderdelen van Google's gms-pakket te bevinden.
Nokia brengt 'goedkoopste Lumia' in Nederland uit voor 179 euro
04/19/2013
Nokia brengt zijn 'goedkoopste Lumia-toestel' volgende maand in Nederland uit voor een adviesprijs van 179 euro. De telefoon zal ook in een prepaidpakket te koop zijn, maar het is nog niet duidelijk hoe hoog de prijs dan uitvalt.
Amerikaans LulzSec-lid tot 1 jaar cel veroordeeld voor Sony-hack
04/19/2013
Een lid van hackersgroepering LulzSec is in de Amerikaanse staat Californië veroordeeld tot een jaar cel omdat hij medeplichtig was aan de aanvallen op de website van Sony Pictures in juni 2011. Hij werd enkele maanden na de aanval opgepakt door de FBI.
AMD vestigt hoop op Windows 8 voor chip-verkoop
04/19/2013
AMD vestigt zijn hoop op onder andere Windows 8 om het verlies van het bedrijf om te buigen in winst. AMD heeft in afgelopen maanden een verlies geleden van 146 miljoen dollar. Het bedrijf ziet dalende omzet uit apu's. De levering van gpu's voor desktops en workstations bleef op peil.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten