donderdag 4 april 2013

T-Mobile komt met nieuwe abonnementen voor mobiel internet

T-Mobile komt met nieuwe abonnementen voor mobiel internet
04/04/2013
T-mobile heeft met ingang van donderdag vier nieuwe abonnementen voor mobiel internet geïntroduceerd. Alle abonnementen hebben nu een maximale snelheid van 14,4Mbit/s. De datalimiet van het duurste abonnement is wel verlaagd van 15GB naar 10GB.
KPN kampt met storing mobiel internet
04/04/2013
KPN kampt op dit moment met een storing op mobiel internet, waardoor een onbekend deel van de klanten geen verbinding kan maken. De omvang van de storing is nog niet bekend. Ook moet nog blijken of het om een landelijke storing gaat.
UPC: Fair use policy alleen toegepast als capaciteit netwerk in gevaar komt
04/04/2013
Het is niet zo dat klanten die veel downloaden, zullen worden bestraft onder de nieuwe fair use policy van UPC. Dat zegt een woordvoerster van de kabelaar. Slechts bij hele hoge uitzondering zullen internetgebruikers worden aangepakt, bijvoorbeeld als ze veel servers draaien.
Sega gaat melden dat trailers Aliens: Colonial Marines misleidend zijn
04/04/2013
Na een brief van de Engelse Advertising Standards Authority gaat uitgever Sega een disclaimer tonen bij de trailers van Aliens: Colonial Marines. Daarin geeft de uitgever toe dat de trailers misleidend zijn en geen goed beeld geven van de game. De trailers zijn beter dan de game is.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten