woensdag 3 april 2013

ING-website toont onjuiste saldo's - update

ING-website toont onjuiste saldo's - update
04/03/2013
Honderden gebruikers klagen op sociale media dat ze op de website van ING een foutief saldo te zien krijgen: door onverklaarbare transacties is hun actuele saldo te hoog, of juist te laag. Sommige gebruikers kunnen daarnaast niet pinnen. ING geeft imiddels toe dat er een storing is.
Pobelka-botnet ontvreemdde veel gevoelige gegevens
04/03/2013
Via het Pobelka-botnet zijn veel gevoelige gegevens buitgemaakt, onder andere bij de overheid. Dat was echter niet het doel van de aanval, zo blijkt uit onderzoek van de overheid. De gestolen gegevens zijn bijvangst; het botnet was bedoeld voor het stelen van geld.
Telefoons krijgen ondersteuning Chinees gps-alternatief
04/03/2013
China gaat zorgen voor de promotie van het gebruik van het eigen gps-alternatief 'Beidou' op smartphones. Beidou werd in december 2011 in gebruik genomen door het leger en de overheid. Een jaar later werd het systeem toegankelijk voor het publiek.
'Intel gaat Cisco-chips maken'
04/03/2013
Intel zou in zijn eigen fabrieken chips voor Cisco gaan bakken. Dat heeft Lee Hee-sung, country manager van Intel in Zuid-Korea bevestigd. Cisco zou geïnteresseerd zijn in programmeerbare chips die Intel kan maken. Intel bouwt al voor verschillende andere bedrijven chips.

mobiel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten