zaterdag 6 april 2013

Servers Rock Band en Dance Central offline door hack

Servers Rock Band en Dance Central offline door hack
04/06/2013
Ontwikkelaar Harmonix heeft accountbezitters van de muziekgames Rock Band en Dance Central een waarschuwing gestuurd dat de servers waarschijnlijk gehackt zijn. Het bedrijf heeft wachtwoorden gereset en de servers offline gehaald, hangende het onderzoek.
Franse geheime dienst dwong Wikipedia-vrijwilliger content offline te halen
04/06/2013
De Franse geheime dienst DCRI heeft een vrijwilliger van Wikipedia onder bedreiging van 'serieuze en directe represailles' gedwongen een artikel op de online encyclopedie te verwijderen. Het artikel zou geheime militaire informatie bevatten en publicatie zou in strijd met de wet zijn.
'Google breidt eigen glasvezeldienst volgende week uit naar tweede stad'
04/06/2013
Google gaat waarschijnlijk op korte termijn zijn glasvezeldienst uitbreiden. Momenteel is deze alleen nog beschikbaar in de Amerikaanse stad Kansas City, maar vanaf volgende week zouden inwoners van de Texaanse hoofdstad Austin ook Google Fiber kunnen krijgen.
Facebook reageert op privacybezwaren Android-skin 'Home'
04/06/2013
Facebook heeft een faq over zijn Home-skin voor Android gepubliceerd in een poging bezwaren over de privacy weg te nemen. De HTC First, de nieuwe 'Facebook-telefoon' die Home standaard als skin heeft, draait verder stock-Android zonder HTC's eigen Sense-laag.

mobiele telefoon verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten