donderdag 18 april 2013

Archos kondigt nieuwe serie dualsim-Android-toestellen aan

Archos kondigt nieuwe serie dualsim-Android-toestellen aan
04/18/2013
Archos heeft drie nieuwe Android-telefoons aangekondigd die beschikken over twee simkaartslots. Het goedkoopste toestel gaat 89 euro kosten en heeft een 3,5-scherm en een relatief langzame Qualcomm-soc. De toestellen worden nog dit kwartaal uitgebracht.
Ddos'ers richten zich opnieuw op SNS Bank en iDeal
04/18/2013
Klanten van SNS Bank hebben donderdagavond betaalproblemen kunnen ervaren als gevolg van een ddos-aanval. De bank zegt dat internet- en mobielbankieren werkt, maar dat iDeal-betalingen niet mogelijk zijn. De aanval is de zoveelste in een reeks ddos-aanvallen op Nederlandse banken.
Eerste Geeksphone-toestellen met Firefox OS vanaf volgende week te bestellen
04/18/2013
De firma Geeksphone heeft aangekondigd dat het vanaf volgende week twee smartphones gaat verkopen die op Firefox OS draaien. Het eenvoudigste model, de Keon, is voorzien van een singlecore 1GHz-soc, terwijl de Peak-smartphone een dualcore processor heeft.
Amazon: aantal S3-objecten in nog geen jaar verdubbeld tot 2 biljoen
04/18/2013
Amazon heeft laten weten dat er op zijn S3-cloudopslagsystemen inmiddels twee biljoen objecten zijn opgeslagen, een verdubbeling in nog geen jaar tijd. Daarnaast verwerkt het bedrijf op piekmomenten tot 1,1 miljoen requests per seconde.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten