dinsdag 30 april 2013

Airtight Games maakt dungeon crawler voor de Ouya

Airtight Games maakt dungeon crawler voor de Ouya
04/30/2013
Airtight Games maakt Soul Fjord, een game die enkel op android-console Ouya verschijnt. In de game wordt soulmuziek uit de jaren '70 gecombineerd met Noorse mythologie. Het team van Airtight staat onder leiding van Kim Swift, die eerder aan Portal werkte.
Eerste game Respawn Entertainment komt mogelijk enkel naar nieuwe Xbox
04/30/2013
Volgens anonieme bronnen van website Kotaku zal de eerste game van Respawn Entertainment, de studio van de bedenkers van Call of Duty, enkel op de nog aan te kondigen opvolger van de Xbox 360 verschijnen. Er verschijnt geen versie voor consoles van Sony en Nintendo.
CERN zet eerste webpagina ooit opnieuw online
04/30/2013
Het is precies twintig jaar geleden dat CERN de broncode vrijgaf van het World Wide Web. CERN, het instituut dat onder andere de LHC beheert, wil de eerste webpagina die op het web te bezoeken was in ere herstellen, net als de server waarop die draaide.
Providers: drukte door inhuldiging koning zorgt niet voor overbelasting netwerk
04/30/2013
De extra drukte door de inhuldiging van koning Willem-Alexander heeft dinsdag vooralsnog niet geleid tot grote storingen. Dat zeggen de providers tegen Tweakers. Wel kan het extra lang duren voor een telefoontje of dataverkeer wordt verwerkt.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten