dinsdag 2 april 2013

Ontwikkelaar DayZ: consoleversie is vrijwel zeker

Ontwikkelaar DayZ: consoleversie is vrijwel zeker
04/02/2013
Dean Hall, de man achter de mod DayZ, heeft contact met diverse partijen die geïnteresseerd zijn in een consoleversie van de game. Als we de pc-versie niet verknallen, dan komt er vrijwel zeker een consoleversie, stelt hij in een interview. Onder andere Sony zou geïnteresseerd zijn.
Japan Display kondigt 5,2"-rgbw-oled-paneel met full-hd-resolutie aan
04/02/2013
Japan Display heeft een 5,2-oled-paneel op basis van rgbw-pixels ontwikkeld. Het scherm heeft een full-hd-resolutie waardoor de pixeldichtheid uitkomt op 423ppi. Japan Display maakt bij de display gebruik van een procedé op basis van witte oled's met een kleurenfilter.
Amerikaanse rechter: doorverkopen mp3 mag niet
04/02/2013
Volgens de Amerikaanse rechtbank handelt een start-up die gebruikers muziekbestanden liet doorverkopen, in strijd met de auteurswet. Hoewel doorverkoop van cd's en andere fysieke dragers wettelijk is toegestaan, geldt dat principe niet voor digitale goederen.
Amazon voorziet Cloud Drive-desktopsoftware van bestandssynchronisatie
04/02/2013
Amazon heeft de desktopclients van zijn Cloud Drive-opslagdienst uitgebreid: vanaf nu is het synchroniseren van bestanden mogelijk. Hiermee is de software vanaf nu even uitgebreid als die van Dropbox, SkyDrive en Google Drive.

mobiel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten