zaterdag 27 april 2013

App meet toch geen drukte op 30 april

App meet toch geen drukte op 30 april
04/27/2013
Een speciale app zal de drukte tijdens de troonswisseling in Amsterdam niet gaan bijhouden. De 'druktemeter' is weggehaald uit de applicatie 30APPril, omdat die het telefoonnetwerk in de hoofdstad te zwaar zou belasten. Dat heeft de politie vrijdagavond bekendgemaakt.
Nederlander opgepakt in Spanje om cyberaanval
04/27/2013
De 35-jarige Nederlander Sven Olaf K. is donderdag aangehouden in Spanje omdat hij verdacht wordt van zware DDoS-aanvallen op Spamhaus. Bij die Brits/Zwitserse non-profitorganisatie worden databases tegen spam beheerd. De man wordt binnenkort naar Nederland overgebracht, meldde het Openbaar Ministerie vrijdag.
Het opvallendste nieuws volgens Patrick Bliemer
04/27/2013
Dat chipfabrikanten vorig jaar aanzienlijk minder hebben uitgegeven aan productieapparatuur vanwege een overschot aan DRAM-chips, was deze week het opvallendste nieuws voor Patrick Bliemer, Territory Manager voor Intel Noord-Europa.
Motorola kan fluiten naar miljarden van Microsoft
04/26/2013
Google-dochter Motorola Mobility hoeft niet te rekenen op royaltybetalingen van Microsoft ter waarde van miljarden dollars. Dat is de uitkomst van een rechtszaak die Motorola Mobility had aangespannen.

telefoontje verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten