maandag 8 april 2013

Sony komt met controller-ondersteuning voor Xperia-telefoons

Sony komt met controller-ondersteuning voor Xperia-telefoons
04/08/2013
Sony gaat zijn Xperia-telefoons voorzien van ondersteuning voor PlayStation 3-controllers. Dat blijkt uit een settingsmenu waar onlangs de mogelijkheid aan is toegevoegd om te pairen met een controller. Het is nog onduidelijk welke toestellen precies ondersteuning krijgen.
HP rust energiezuinige Moonshot-servers uit met Atom-cpu's
04/08/2013
HP heeft de eerste Moonshot-servermodellen aangekondigd. De Moonshot-systemen draaien op Intel Atom-cpu's maar er zullen ook ARM-versies uitkomen. Volgens de computerfabrikant zijn de compacte en energiezuinige Moonshot-servers bij uitstek geschikt voor moderne datacenters.
Intel, Cisco, IBM en Microsoft gaan samenwerken aan software-defined networks
04/08/2013
The Linux Foundation heeft samen met achttien bedrijven het OpenDaylight Project opgericht. Onder andere Cisco, IBM, Intel en Microsoft willen met de projectgroep een opensource-platform ontwikkelen voor software-defined networking.
Blackmagic kondigt m4/3-camera met full-hd-sensor aan
04/08/2013
Blackmagic Design heeft de Pocket Cinema Camera aangekondigd. Het betreft een compacte systeemcamera met m4/3-mount en een full-hd-beeldsensor in Super 16-formaat. De elektronische koppeling van m4/3-lenzen blijft met de nieuwe camera intact.

mobiele telefoon verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten