donderdag 25 april 2013

Nederland netwerkland

Nederland netwerkland
04/25/2013
Aan de ICT en 'network readiness' kan het niet liggen, als Nederland niet mee kan in de internationale concurrentieslag: op de 'network readiness'-index is Nederland de top 5 binnengeslopen, blijkt uit het Global Information Technology Report 2013 van het World Economic Forum.
EU roept op tot testen zoekmachine Google
04/25/2013
Brussel nodigt geïnteresseerde partijen'' uit om de aanpassingen van Google aan zijn zoekmachine te testen. De Europese Commissie wil zo weten of Google tegemoet is gekomen aan de klachten van concurrenten zoals Microsoft en de bezwaren vanuit Brussel.
Externe IT-experts ?zoeken een baan
04/25/2013
Werken als externe IT-deskundige of als expert binnen een klantorganisatie? In tijden van economische groei, zegt Eli de Vries, zijn er veel externe experts. In tijden van crisis is er geen geld meer voor dure adviseurs en dus zoeken zij weer werk als interne medewerker. Jaren geleden konden overheid en bedrijfsleven nauwelijks gekwalificeerde IT'ers krijgen: die tijd is voorbij.
Windows 8-tablets door grens 3 miljoen
04/25/2013
Er zijn inmiddels 3 miljoen tablets met Windows 8 verkocht, zo blijkt uit voorlopige cijfers van onderzoeksbureau Strategy Analytics uit de VS. Het bureau voegt er aan toe, dat Microsoft en de pc-producenten het marktsegment kennelijk in de greep hebben.

mobiel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten