woensdag 10 april 2013

Intel kondigt nieuwe Atom- en Xeon-cpu's voor servers officieel aan

Intel kondigt nieuwe Atom- en Xeon-cpu's voor servers officieel aan
04/10/2013
Intel heeft zijn nieuwe Xeon-serverprocessors officieel aangekondigd. De Xeon E3-processors krijgen Haswell-cores, terwijl de Xeon E5- en E7-cpu's Ivy Bridge E-cores krijgen. Intel maakte zelf niets bekend over klokfrequenties en typenummers.
TimeGate Studios kondigt gratis speelbare shooter Minimum aan
04/10/2013
TimeGate Studios, de ontwikkelaar die werd ingehuurd om de campagne van Aliens: Colonial Marines te maken, kondigt de gratis speelbare shooter Minimum aan. Spelers kunnen wapens opwaarderen, maar verliezen de extra's weer zodra ze doodgaan in het spel.
Warner Bros. kondigt Batman: Arkham Origins aan
04/10/2013
Warner Bros. heeft een nieuw deel in de Batman: Arkham-serie aangekondigd. Batman: Arkham Origins is een prequel, die zich jaren voor de gebeurtenissen in Arkham Asylum en Arkham City afspeelt, met een jongere, minder geraffineerde Batman in de hoofdrol.
Nvidia brengt Optimus naar Linux met nieuwe driver
04/10/2013
Nvidia heeft een nieuwe bèta-driver voor Linux uitgebracht. De driver zorgt onder andere voor ondersteuning van Optimus onder Linux. Optimus maakt het switchen tussen twee videokaarten mogelijk. Vanuit de Linux-community werd al een tijd reikhalzend uitgekeken naar de driver.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten