vrijdag 19 april 2013

Samsung wil dram-chips van Hynix gaan afnemen

Samsung wil dram-chips van Hynix gaan afnemen
04/18/2013
Samsung is van plan zijn om geheugenchips te gaan betrekken bij Hynix. De elektronicafabrikant zou de dram-chips van zijn concurrent nodig hebben om voldoende smartphones te kunnen produceren, die op hun beurt over steeds meer werkgeheugen beschikken.
LG integreert touchscreen in 84"-televisie met ultra-hd-resolutie
04/18/2013
LG zou zijn 84-televisie met ultra-hd-resolutie mogelijk van een touchscreen willen voorzien. Dat bleek tijdens een bezoek van Pocket Lint aan de fabriek in Zuid-Korea. Voorlopig gaat het alleen om een demonstratie-exemplaar, maar de televisie-met-touch zou in productie kunnen gaan.
Lian Li introduceert twee mitx-behuizingen
04/18/2013
Lian Li heeft twee nieuwe behuizingen uitgebracht die traditiegetrouw grotendeels van aluminium gemaakt zijn. De twee compacte behuizingen zijn geschikt voor kleine mitx-moederborden, maar bieden wel plaats aan flinke videokaarten.
Twitter opent deuren van eigen muziekdienst
04/18/2013
Twitter heeft in een aantal landen de deuren geopend van zijn Music-dienst. De muziekdienst probeert op basis van gebruikersactiviteiten, trending topics en andere activiteiten op het sociale netwerk artiesten en tracks aan te bevelen. De dienst werkt samen met iTunes, Spotify en Rdio.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten