maandag 1 april 2013

Bellen met je muis, schatzoeken en meer 1 april-grappen

Bellen met je muis, schatzoeken en meer 1 april-grappen
04/01/2013
Bedrijven en websites doen dit jaar traditiegetrouw hun uiterste best om met leuke 1 april-grappen te komen. Zo komt Google Maps met een speciale schatzoekmodus, maakt een software-update van je Razer-muis een telefoon en introduceert Nokia een magnetron met touchscreen.
Panasonic maakte zich mogelijk schuldig aan omkoping
04/01/2013
De Amerikaanse overheid is een onderzoek begonnen naar Panasonic wegens omkoping. Een tak van het bedrijf die zich richt op de vliegtuigindustrie heeft mogelijk steekpenningen betaald aan overheidsfunctionarissen en medewerkers van vliegtuigmaatschappijen.
Saoedi-Arabië dreigt met verbod Skype en Whatsapp
04/01/2013
Saoedi-Arabië vaardigt mogelijk een verbod uit op internetcommunicatiediensten zoals Skype en Whatsapp. Dergelijke diensten zouden volgens het land de wet niet naleven die vereist dat de overheid gesprekken kan afluisteren.
Apple krijgt merknaam iPad mini niet toegewezen
04/01/2013
Apple is er niet in geslaagd om de merknaam iPad mini in de Verenigde Staten in handen te krijgen. Volgens het US Patent and Trademark Office kan het achtervoegsel 'mini' niet worden geclaimd omdat het slechts beschrijft dat het artikel in een kleinere uitvoering wordt geleverd.

telefoon toestel verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten