zondag 21 april 2013

Bedrijf toont 99-dollar-supercomputer ter grootte van creditcard

Bedrijf toont 99-dollar-supercomputer ter grootte van creditcard
04/21/2013
Adapteva heeft de eerste versie getoond van zijn Parallella-moederbord, die met arm-soc en Epiphany accelerator-chip met 16 of 64 cores uitgerust gaat worden. De goedkoopste versie van de kleine 'supercomputers', ter grootte van een creditcard, moet 99 dollar gaan bedragen.
'Intel adviseert Android aan makers convertible tabletlaptops'
04/21/2013
Intel zou fabrikanten van laptops adviseren om komende hybride modellen met touchscreens te voorzien van Android. De reden zou de matige ontvangst van Windows 8 en de populariteit van Android-tablets zijn. Lenovo, HP, Toshiba, Acer en Asus zouden het advies opvolgen.
EA brengt maandag eerste 'significante' update SimCity uit
04/21/2013
SimCity krijgt aanstaande maandag met Update 2.0 zijn eerste grote update, zo heeft ontwikkelaar Maxis aangekondigd. De update moet een groot aantal problemen aanpakken, zoals de issues met casino's, verkeer en educatie.
Details van 'kiosk'-modus Windows 8.1 verschijnen online
04/21/2013
Er zijn details opgedoken van een zogenaamde kiosk-modus voor Windows 8, die met een aankomende update zou moeten verschijnen. Met deze feature kunnen winkels onder andere demonstraties geven, waarbij grote delen van het besturingssysteem afgesloten zijn.

toestel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten