maandag 26 november 2012

Agentschap Telecom gaat 'hoogvermogen' wifi-routers niet actief aanpakken

Agentschap Telecom gaat 'hoogvermogen' wifi-routers niet actief aanpakken
11/26/2012
Het Agentschap Telecom gaat niet actief gebruikers of verkopers aanpakken die wifi-routers met een zendvermogen van meer dan 100mW in bezit hebben of aanbieden. Wel waarschuwt de toezichthouder over de storingen die dergelijke illegale wifi-apparatuur kan veroorzaken.
Nederlanders maken nanopiramides voor kweken individuele cellen
11/26/2012
Wetenschappers van de Universiteit Twente hebben technologie ontwikkeld om piramidevormige nanostructuren te maken voor gebruik bij celkweek. De piramides 'vangen' individuele cellen, waardoor zij volgens de onderzoekers beter bestudeerd kunnen worden.
Nintendo haalt tv-dienst TVii naar Europa
11/26/2012
De Engelse tak van Nintendo maakt bekend dat TVii, de tv-dienst van de consolebouwer, in 2013 in Europa beschikbaar komt. De dienst komt echter niet in alle Europese landen beschikbaar en het is onduidelijk of het in de Benelux te gebruiken zal zijn. Welke kanalen TVii krijgt, is nog niet bekend.
Advertenties eenvoudig uit te schakelen in Windows 8-apps
11/26/2012
Een Duitse app-developer heeft ontdekt dat advertenties in Windows 8-apps op eenvoudige wijze uit te schakelen zijn. Tweakers heeft de methode geverifieerd. Er is slechts een kleine ingreep in een xaml-bestand nodig om de advertenties uit apps te laten verdwijnen.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten