vrijdag 16 november 2012

Belgische antiterreurdiensten kampen met haperende communicatie

Belgische antiterreurdiensten kampen met haperende communicatie
11/16/2012
De digitale communicatie van de Belgische antiterreurdiensten geschiedt volledig via onbeveiligde kanalen. Dat meldt een Belgische krant op basis van een jaarverslag van het Federaal Parket. Geheime informatie wordt fysiek afgeleverd.
Duits echtpaar hoeft niet te boeten voor auteursrechtinbreuk zoon
11/16/2012
Het Duitse Federale Hof van Justitie heeft besloten dat een echtpaar niet verantwoordelijk is voor het auteursrechtinbreuk van hun 13-jarige zoon. Een lagere rechter veroordeelde ze tot het betalen van een boete, maar het Federale Hof draait dat oordeel terug.
Borderlands 2 krijgt Mr. Torgue's Campaign of Carnage als dlc
11/16/2012
Via Twitter kondigt ontwikkelaar Gearbox de uitbreiding Mr. Torgue's Campaign of Carnage aan. De dlc maakt deel uit van de vier uitbreidingen die onder de Season Pass vallen. Wie geen Season Pass heeft, betaalt 10 dollar of 800 MS Points. De uitbreiding verschijnt op 20 november.
Combinatie van Wireless Gigabit en DisplayPort in de maak
11/16/2012
Standaardisatieorganisatie VESA en de Wireless Gigabit Alliance gaan samenwerken om hun eigen standaarden, respectievelijk DisplayPort en WiGig, te implementeren in een nieuwe standaard voor de draadloze overdracht van video- en audiodata.

telefoontje verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten