dinsdag 27 november 2012

Wijziging privacybeleid Facebook overtreedt mogelijk FTC-regels

Wijziging privacybeleid Facebook overtreedt mogelijk FTC-regels
11/27/2012
Privacy-organisaties hebben kritiek geuit op een voorstel van Facebook om te stoppen met de mogelijkheid om gebruikers te laten stemmen over veranderingen op de site. Het laten tellen van de stem van de gebruiker zou een eis zijn van de Amerikaanse waakhond FTC.
Google integreert Drive- en Gmail-dienst
11/27/2012
Google heeft zijn cloudopslagdienst Drive geïntegreerd met Gmail, waardoor gebruikers zonder de e-mailomgeving te verlaten bestanden kunnen versturen. Ook kunnen e-mails via Drive van bijlages met een maximale grootte van 10GB worden voorzien.
Inbrekers gebruiken exploit voor openen elektronische hotelsloten
11/27/2012
In de Amerikaanse staat Texas zijn er in hotels inbraken gepleegd via een methode die elektronische sloten in enkele seconden kan openen. De methodiek werd vijf maanden geleden deels openbaar gemaakt. Veel hotels zouden bezig zijn om sloten te vervangen.
Fedora Project geeft eerste bèta van Fedora 18 vrij
11/27/2012
Het Fedora Project heeft de eerste en enige bèta van Fedora 18 uitgebracht. De release van de bèta van 'Spherical Cow' werd tot zes maal toe uitgesteld, waardoor de uiteindelijke vertraging van de testversie tot bijna twee maanden is opgelopen.

mobiele telefoon verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten