zaterdag 24 november 2012

Slechts een op de vijf Belgen aan mobiel internet - GSM Helpdesk Nederland

Slechts een op de vijf Belgen aan mobiel internet - GSM Helpdesk Nederland
11/21/2012
Slechts een op de vijf Belgen aan mobiel internetGSM Helpdesk NederlandBelgië kent een heel ander telecom model dan Nederlandse providers er op na houden. Veel Nederlandse providers subsidiëren mobiele telefoons bij de aanschaf van een abonnement waardoor een mobiele telefoon of smartphone aanzienlijk goedkoper ...and more »
Oktober was beste maand ooit voor iDEAL - Telecompaper
11/16/2012
Oktober was beste maand ooit voor iDEALTelecompaperMet name het online shoppen via de mobiele telefoon is fors toegenomen. De voorkeur van consumenten om met iDEAL te betalen ligt bij mobiel winkelen nog hoger (69% bij mobiel versus 55% gemiddeld). Dat alle grote banken binnenkort iDEAL mobiel ...and more »
Phone House: 87% Nederlanders neemt al combipakket af - Telecompaper
11/15/2012
Phone House: 87% Nederlanders neemt al combipakket afTelecompaper38 procent van de respondenten uit het onderzoek vindt mobiele telefonie een goede toevoeging aan het Alles-in-1 pakket. Ook staat ... Losse aanbieders: 6,7); 55+-ers zijn vaker met een vaste telefoon aangesloten dan de jongere generatie (88% vs. 52%).and more »
'NL Alert' met landelijke campagne gelanceerd - Telecompaper
11/08/2012
'NL Alert' met landelijke campagne gelanceerdTelecompaperMet NL-Alert kan de overheid mensen in de directe omgeving van een noodsituatie met een sms-bericht op de mobiele telefoon informeren. In het bericht staat wat er aan de hand is en wat mensen het beste kunnen doen. Zo kunnen meer mensen worden ...and more »

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten