donderdag 22 november 2012

Mozilla staakt ontwikkeling 64bit-versie van Firefox

Mozilla staakt ontwikkeling 64bit-versie van Firefox
11/22/2012
Mozilla heeft ontwikkelaars gevraagd om te stoppen met de ontwikkeling van de nightly builds van de 64bit-versie van Firefox. De browserversie zou tot te veel onduidelijkheid leiden, er zouden niet genoeg plug-ins voor zijn en bugs die crashes veroorzaken, zouden te lang blijven liggen.
Chinese chipfabrikant Loongson komt met nieuwe Godson-processor
11/22/2012
De Chinese processorproducent Loongson Technology heeft flinke vorderingen geboekt met de ontwikkeling van zijn processors. Een nieuwe Godson-variant moet in februari volgend jaar worden gedemonstreerd. Deze cpu wordt op 32 nanometer geproduceerd.
Facebook verruimt privacybeleid
11/22/2012
Facebook wil zichzelf meer vrijheid geven om gegevens van zijn leden te gebruiken. De sociale-netwerksite wil gegevens ook kunnen delen met bedrijven die deel uitmaken van de Facebook-groep, bijvoorbeeld FriendFeed en Instagram.
Rechter dwingt Apple details over HTC-schikking te delen met Samsung
11/22/2012
Een Amerikaanse rechter heeft Apple gedwongen om concurrent Samsung inzicht te geven in de patentdeal die het eerder deze maand sloot met HTC. Apple en Samsung zijn verwikkeld in een juridische strijd en Samsung denkt dat de inhoud van de HTC-deal daarbij van invloed kan zijn.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten