donderdag 15 november 2012

Simpele firmwarefix krikt snelheid zwaarbelaste wifi-routers op

Simpele firmwarefix krikt snelheid zwaarbelaste wifi-routers op
11/15/2012
Onderzoekers van de universiteit van North-Carolina hebben een oplossing gevonden voor inzakkende doorvoersnelheden op zwaarbelaste wifi-netwerken. Met een simpele firmwarefix is de doorvoersnelheid bij grote hoeveelheden gebruikers met 400 tot 700 procent te verbeteren.
Unity brengt versie 4 van game-engine op de markt
11/15/2012
Unity Technologies, het bedrijf achter Unity 3D, heeft versie 4 van die game-engine op de markt gebracht. De nieuwe versie kan overweg met DirectX 11 en biedt ondersteuning voor Linux en Flash. Ook van versie 4 is weer een gratis variant beschikbaar voor kleine studio's.
Lens van metamateriaal kan radiogolven extreem precies focussen
11/15/2012
Door gebruik te maken van een samengestelde lens die van metamaterialen gemaakt wordt, denken onderzoekers van het MIT radiogolven met grote precisie te kunnen bundelen. Daarmee zouden objecten ter grootte van moleculen met hoge resolutie in beeld gebracht kunnen worden.
Vevo breidt uit naar Europese vasteland
11/15/2012
Muziekvideosite Vevo breidt uit naar het Europese vasteland. De dienst is van start gegaan in Frankrijk en Spanje; in Italië gaat de dienst binnenkort online. De site was al langer in het Verenigd Koninkrijk en de VS beschikbaar. Over een uitbreiding naar Nederland is niets bekend.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten