dinsdag 13 november 2012

Google geeft broncode voor Android 4.2 deels vrij

Google geeft broncode voor Android 4.2 deels vrij
11/14/2012
Google heeft de broncode voor de meest recente versie van Android vrijgegeven, maar niet voor alle gebruikelijke apparaten. Met ingang van versie 4.2 worden de Nexus S en Motorola Xoom niet meer ondersteund. Ook ondersteuning voor de Nexus 4 laat nog op zich wachten.
Nieuwe Android-sdk maakt widgets op lockscreen en screensavers mogelijk
11/13/2012
Google heeft een nieuwe versie van de Android-sdk uitgebracht. De ontwikkeltools zijn bedoeld voor gebruik op Android 4.2 en biedt ontwikkelaars onder andere de mogelijkheid om lockscreen-widgets te maken. Ook is het renderen via de gpu verbeterd.
Nokia brengt kaartendienst Here naar Android en iOS
11/13/2012
Nokia is van plan om zijn kaartendienst naar Android en iOS te brengen. De dienst, die met Here van een nieuwe naam is voorzien, komt als eerste naar iOS en krijgt onder andere de beschikking over turn-by-turn-navigatie. Wanneer de Android-versie komt, is nog onbekend.
Google: overheden verzoeken steeds vaker om accountdata en wissen informatie
11/13/2012
Google heeft het aantal verzoeken vanuit overheden om informatie te verwijderen of accountdata te overhandigen wederom zien stijgen. Met name vanuit de Verenigde Staten leggen de autoriteiten steeds vaker dergelijke verzoeken neer bij de zoekgigant, terwijl ook de Turkse overheid frequent bij Google aanklopt.

telefoon toestel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten