zaterdag 24 november 2012

Gerucht: Nokia Lumia 920 is 2,5 miljoen keer besteld

Gerucht: Nokia Lumia 920 is 2,5 miljoen keer besteld
11/23/2012
Volgens geruchten heeft Nokia in totaal 2,5 miljoen bestellingen van zijn nieuwe Windows Phone-vlaggenschip Lumia 920 ontvangen. Mochten de geruchten kloppen, dan lijkt de Lumia-telefoon aanzienlijk populairder dan zijn voorgangers.
Europa wil hogere temperaturen in datacenters
11/23/2012
De Europese Commissie vindt het onnodig dat veel datacenters worden gekoeld tot een temperatuur van 22 of 23 graden. Hardware blijft prima werken bij hogere temperaturen, denkt een medewerker van de Commissie. Dat scheelt geld en is beter voor het milieu.
Organisaties roepen op tot respect voor digitale grondrechten
11/23/2012
Een aantal organisaties, wetenschappers en activisten onder leiding van burgerrechtenbeweging Bits of Freedom roept het kabinet op om bij het maken van cybersecurity-beleid aandacht te hebben voor grondrechten. Ook transparantie is belangrijk, vinden de organisaties.
Overheid laat particulieren via internet meebieden bij executieveiling
11/22/2012
De overheid wil dat straks ook particulieren kunnen meebieden als een huis via gedwongen verkoop onder de hamer gaat. Dit proces zou via het internet moeten verlopen en ertoe moeten leiden dat huizen die bij een executieveiling worden verkocht, meer opbrengen.

mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten