maandag 19 november 2012

Gerucht: Apple voegt Siri en eigen kaartendienst toe aan OS X

Gerucht: Apple voegt Siri en eigen kaartendienst toe aan OS X
11/19/2012
Volgens geruchten is Apple van plan om in een aankomende versie van OS X zijn spraakbesturingsdienst Siri en kaartendienst Maps toe te voegen. Apple zou al een vroege versie hebben ontwikkeld, die rugnummer 10.9 draagt. Onduidelijk is wanneer de final versie komt.
Wetenschappers zetten hersencellen aan en uit via 3d-lichtstimulatie
11/19/2012
Wetenschappers hebben een manier gevonden om individuele hersencellen aan en uit te zetten. De techniek werkt met 3d-lichtstimulatie. Daardoor kan er heel precies worden gestimuleerd en kunnen onderzoekers de methode gebruiken om neurologisch onderzoek te doen.
Programmeerleeromgeving moet studenten feedback geven
11/19/2012
Programmeur Alex Gerdes heeft voor zijn promotieonderzoek aan de Open Universiteit een programmeerleeromgeving ontwikkeld. De software moet studenten automatisch feedback geven tijdens het maken van opdrachten en het eenvoudiger maken om te leren programmeren.
Google sluit licentieovereenkomst met Europese muziekuitgevers
11/19/2012
Google heeft een licentieovereenkomst gesloten met Armonia, een overkoepelende Europese auteursrechtenorganisatie. Hierdoor krijgt Google op de Europese markt toegang tot een bibliotheek van meer dan 5,5 miljoen muziektracks, afkomstig van diverse muziekuitgevers.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten