zaterdag 24 november 2012

Gerucht: Samsung staakt accu-leveringen aan Apple

Gerucht: Samsung staakt accu-leveringen aan Apple
11/24/2012
Apple is voor de leveringen van accu's voor zijn MacBooks en iPads overgestapt op twee Chinese fabrikanten, nadat Samsung de leveringen staakt, melden Chinese media. Er zijn al langer berichten dat Apple van zijn afhankelijkheid van Samsung-onderdelen af wil.
Zeven nieuwe Ivy Bridge-Pentiums en -Celerons op komst
11/24/2012
Intel zal in het eerste kwartaal van 2013 zeven nieuwe Pentium- en Celeron-chips op basis van de Ivy Bridge-architectuur uitbrengen, blijkt uit informatie van computerfabrikanten en moederbordmakers. Er komen onder andere modellen met hogere kloksnelheden en lagere tdp's.
Duitser verantwoordelijk voor versleuteld verkeer via zijn p2p-node
11/24/2012
Een gebruiker van een anoniem versleuteld p2p-netwerk is door de Duitse rechter verantwoordelijk gehouden voor het feit dat auteursrechtelijk beschermde muziek zijn node passeerde. Hij moet een herhaling voorkomen wat feitelijk op een verbod van het gebruik van het darknet neerkomt.
Onderzoek: verminderen speeltijd helpt niet tegen gameverslaving
11/24/2012
Simpelweg minder gamen is geen oplossing om problematisch gamegedrag tegen te gaan. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Twente. Het reguleren van stemmingen en zelfcontrole zouden een belangrijke rol spelen bij gameverslaving.

mobiele telefoon verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten