donderdag 29 november 2012

VS stelt 'six strikes'-beleid tegen piraterij uit wegens orkaan Sandy

VS stelt 'six strikes'-beleid tegen piraterij uit wegens orkaan Sandy
11/29/2012
Het Amerikaanse beleid waarbij providers klanten gaan waarschuwen dat ze zich schuldig maken aan piraterij zal niet dit jaar, maar pas in 2013 gebruikt gaan worden. Het zogenoemde six strikes-plan loopt vertraging op door de gevolgen van de orkaan Sandy.
Dishonored krijgt opvolger
11/29/2012
Uitgever Bethesda is zeer te spreken over de verkoopcijfers van Dishonored, de stealth game van het Franse Arkane Studios, die begin oktober op de markt verscheen. De uitgever ziet de game dan ook als het begin van een reeks. Wanneer de eerste opvolger verschijnt, is niet bekend.
YouTube toont nu ook automatisch ondertiteling in het Nederlands
11/29/2012
YouTube heeft ondersteuning voor de Nederlandse taal toegevoegd aan zijn automatische ondertiteling van filmpjes. De gebruikte technologie werkt met automatische spraakherkenning en ondersteunt nu in totaal tien verschillende talen.
Fujitsu komt met telefoon die gezondheid van de huid bijhoudt
11/29/2012
Fujitsu heeft een telefoon gepresenteerd die in staat is om de gezondheid van iemands huid te monitoren. De feature werkt met de ingebouwde camera van het toestel, waarbij speciale software de opnames analyseert. Het is onduidelijk of de telefoon ook naar Nederland komt.

mobiel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten