woensdag 21 november 2012

Ontwikkelaar Metro: Last Light: Wii U heeft vreselijk trage cpu

Ontwikkelaar Metro: Last Light: Wii U heeft vreselijk trage cpu
11/21/2012
Oles Shishkovtsov, de chief technical officer die bij ontwikkelaar 4A Games de engine maakt voor Metro: Last Light, is niet onder de indruk van de Wii U. De nieuwe console van Nintendo heeft volgens de programmeur 'een vreselijk trage cpu'. De game verschijnt dus niet voor de Wii U.
Jolla toont op Meego gebaseerd Sailfish-besturingssysteem
11/21/2012
Start-up Jolla heeft Sailfish getoond, een mobiel besturingssysteem dat is gebaseerd op Meego. Onder andere het homescreen, een aantal applicaties en de mogelijkheden voor multitasking werden getoond. Op termijn moeten er smartphones met het besturingssysteem verschijnen.
Linux Mint 14 biedt vernieuwde MATE en Cinnamon-desktopomgevingen
11/21/2012
Linux Mint heeft een nieuwe release uitgebracht die codenaam Nadia heeft meegekregen. Linux Mint 14 biedt onder andere een verder bijgewerkte MATE- en Cinnamon-desktopomgeving en een vernieuwde Software Manager.
Overheid: wij kunnen verdere uitrol 4g niet stimuleren
11/21/2012
De overheid heeft gedaan wat het kan doen om de uitrol van 4g te stimuleren, zo heeft Minister van Economische Zaken Henk Kamp laten weten. Volgens de minister moet 'de markt het nu gaan waarmaken'. Nederland kent momenteel een aantal kleinschalige 4g-netwerken.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten