donderdag 29 november 2012

Toshiba belooft minder kleurruis bij 13Mp-smartphonebeeldsensor

Toshiba belooft minder kleurruis bij 13Mp-smartphonebeeldsensor
11/29/2012
Toshiba heeft een nieuwe 1/3-beeldsensor voor smartphones en tablets ontwikkeld met een resolutie van 13 megapixels. De pixels hebben een grootte van 1,12µm en zijn opgebouwd volgens de bsi-methode. De sensor is voorzien van circuits voor de reductie van kleurruis.
Orico-voeding levert stroom aan zes harde schijven
11/29/2012
Het Chinese bedrijf Orico heeft een voeding voor harde schijven geïntroduceerd die tot zes schijven van energie kan voorzien. Met behulp van een speciale controller kan de spanningsvoorziening per harde schijf worden in- en uitgeschakeld.
Newzbin2 gooit handdoek in de ring
11/29/2012
Usenet-indexeringssite Newzbin2 stopt ermee. Het team achter de site stelt dat er te weinig participatie is, dat het indexeren niet soepel meer verloopt en dat servers instabiel zijn, zonder dat er geld is voor verbetering. Newzbin2 rees in 2010 op uit de as van Newzbin.
Onderzoekers bouwen rollende en vliegende quadrocopter
11/29/2012
Techneuten van het Illinois Institute of Technology hebben een robot ontwikkeld die zowel over terrein kan rollen als kan vliegen, zodat het bereik aanzienlijk wordt vergroot. De kleine robot heeft daartoe vier rotors die in een rolkooi zijn ingebouwd.

telefoon verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten