zondag 18 november 2012

Olympus kondigt 17mm f/1,8-lens officieel aan

Olympus kondigt 17mm f/1,8-lens officieel aan
11/16/2012
Olympus heeft officieel zijn nieuwe 17mm f/1,8-objectief voor de m4/3-lensmount uitgebracht. Het lichtsterke groothoekobjectief is vanaf december beschikbaar en krijgt een adviesprijs van 549 euro. De ontwikkeling van de lens was recent op de IFA in september aangekondigd.
Gabe Newell opgenomen in AIAS hall of fame
11/16/2012
De Amerikaanse Academy Interactive Arts & Sciences zal Gabe Newell, directeur van ontwikkelaar Valve, opnemen in de hall of fame. Newell wordt de zeventiende persoon die wordt opgenomen, na voorgangers als Shigeru Miyamoto, John Carmack en Tim Sweeney.
Android blijft nfc-chips van het Nederlandse NXP ondersteunen
11/16/2012
Android blijft ook in de toekomst nfc-chips van het Nederlandse bedrijf NXP ondersteunen. Dat zegt het bedrijf in antwoord op vragen van Tweakers. De stacks van meerdere chipleveranciers zullen in Android zitten, waardoor fabrikanten uit verschillende chips kunnen kiezen.
Google komt met 'augmented reality'-game
11/16/2012
Google heeft Ingress gepresenteerd, een game die elementen en opdrachten projecteert op de werkelijkheid. Gebruikers kunnen wereldwijd spelen bij een van de twee teams, die vechten om controle over de gedachten van het andere team. De game komt later ook voor iOS beschikbaar.

mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten